Elmarad az idei pucér kerékpáros felvonulás Philadelphiában

2020. augusztus 16., 15:53

Szerző:

Elmarad az idei pucér kerékpáros felvonulás Philadelphiában a világjárvány miatt - közölték a szervezők.

A város nevezetességeit végigjáró, több ezer biciklist vonzó tekerést augusztus végére hirdették volna, de a Covid-19-es esetek száma miatt lefújták a rendezvényt.

Fotó: Facebook

Amint weboldalukon írták, "sok vita után úgy érezzük, a legfelelősebb döntés, ha az idei eseményt töröljük". Azt remélik, 2021-ben újra nyeregbe szállhatnak, addig is arra bíztatják a kerékpárosokat, használják ki az utcák kisebb forgalmát, vegyenek fel maszkot és tekerjenek.

A pucér kerékpáros felvonulás a pozitív testképet támogatta, a biciklisek biztonságáért és az ásványi eredetű üzemanyagoktól való függőség ellen emelt szót. A résztvevők 26 kilométert tekertek, elhajtottak az Independence Hall, a Liberty Bell és a Szépművészeti Múzeum mellett, melynek híres lépcsőit a Rocky-filmek tették ismertté.

A 12. Philly Naked Bike Ride idén augusztus 29-én lett volna. Korábban szeptemberben tartották, a hőmérséklet többször is 20-Celsius-fok körülire esett, amit néhányan hűvösnek éreztek, ezért 2019-ben augusztusra helyezték át.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.