Ózondús soproni szieszta

2017. október 5. 14:48

Most akár meg is nyerhetik pihenésüket! Két éjszakás szieszta csodálatos természeti környezetben az évszázados Lővérekben!

Ugye milyen csábítót? Nem kell mást tenniük, csak regisztrálni a www.hotelszieszta.hu/tura-nyeremenyjatek oldalon 2017. XI. 2-ig!

A Hotel Szieszta egy öthektáros ősparkban, a Lővérek erdeiben található. A soproni Lővérek klimatikus gyógyhely 214,5 méter tengerszint feletti magasságban az Alpokalján.

Az Alpok legkeletibb nyúlványa, a Soproni-hegység délről és nyugatról öleli a hűség városát, a hegység szubalpin klímája tette hivatalosan jegyzett klimatikus gyógyüdülőhellyé.

A Lővérek erdeinek kristálytiszta, ózondús levegője, a kellemes alpesi klíma, a napsütésben való gazdagság mind elősegíti a regenerálódást, és kiváló felüdülést nyújt.

Ismerjék meg túravezetővel Sopron fenyveseit vagy vezetett kerékpáros kirándulás alkalmával a világörökség részévé nyilvánított Fertő-táj természeti értékekben gazdag, barátságos vidékét, és sziesztázzanak nálunk!

Szereti érezni az erdő frissítő erejét? Tudta, milyen illatokból és elemekből tevődik össze? Látta már az ország legnagyobb mamutfenyőjét? Ismeri a Lővérek nevének eredetét, Hany Istók legendáját? Gondolta volna, hogy a Hotel Szieszta melletti egykori versenypályán nyert 1969-ben bajnokságot a háromszoros Forma–1-es világbajnok, Niki Lauda? Járt már a Taródi várban a tavaszi virágpompa idején?

Tudjon meg mindent egy soproni szieszta során városunk féltett titkairól, akár egy vezetett fáklyás esti séta során!

Eredjen a legnagyobb magyar nyomába, vagy látogasson el a Szalamandra-tóhoz, és ízlelje meg Sopron legfinomabb ízű forrásvizét. Megismerheti az egykori vasfüggöny tárgyi és történeti emlékeit, de egyedülálló módon túravezetőnkkel ki is próbálhatja az elektromos jelzőrendszer még működő szakaszát. Mindezt borkóstolással fűszerezve egy hangulatos borospincében, a tölgyfa hordók között kortyolgatva a Soproni borvidék hűsítő ajándékát! Kalandra fel, keresse fel velünk a világ legnagyobb összefüggő kékfrankosültetvényét!

http://hotelszieszta.hu/erdei-setak-es-kerekparturakVagy túrázzon velünk a 21. század leginnovatívabb közlekedési eszközével, segway-jel! Garantált az izgalom, a jókedv és a feledhetetlen élmény.

http://hotelszieszta.hu/segway-turak-sopronbanKövessenek minket a Facebookon is!

https://www.facebook.com/hotelsziesztasopron/?fref=tsHotel Szieszta, H–9400 Sopron, Lővér krt. 37.

Telefon: +36 99 314 260. Fax: +36 99 314 462

E-mail: reserve@hotelszieszta.hu

www.hotelszieszta.hu

(x)