Ötéves unokáját küldte lopni a nagymama Ózdon

2018. december 12., 09:51

Szerző:

Az Ózdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 65 éves nő ellen kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt.

2017 decemberének közepén a nő az ötéves és a négyéves lány unokáival az ózdi piac területén tartózkodott, és az volt a szándéka, hogy alkalmas pillanatban készpénzt vagy élelmiszert fog eltulajdonítani.

Felszólította az ötéves gyermeket, hogy az egyik pultról vegyen el egy üveges mogyorókrémet és hozza oda neki.

A gyermek a felszólításnak eleget téve egy 750 grammos kiszerelésű terméket az egyik elárusító pultról elvett, és átadta a nagyanyjának, aki azt szatyorba tette és unokáival távozott a piacról.

A rendőrjárőrök azonban észlelték a cselekményt, így a nőt intézkedés alá vonták, az eltulajdonított édességet az eladónak visszaadták – írja az Ügyészség.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.