Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Koszosan tért vissza a sivatag poklából Oszvald Marika, de legalább kapott egy Porschét

2020. február 20. 10:44 - szerző: 168 Óra

21 napot töltött a sivatagban a Budapest-Bamako rali apropóján Oszvald Marika.

Mint a Ripostnak mesélte, „hosszú volt az út hazáig, de az elmúlt hetekben már annyi kilométer van a hátam mögött, hogy a repülőút meg se kottyant. Persze koszosak vagyunk és kicsit fáradtak, de ez is természetes. Olyan helyeken jártunk, hogy azt elmesélni sem lehet, hihetetlen, varázslatos kalandokban volt részem, szerintem évek kellenek majd ahhoz, hogy feldolgozzam mindazt, amit átéltem” – áradozott.

Meizl Ottóval – a kocsi sofőrjével – örökre emlékezni fognak a versenyre.

Az operett állócsillaga az életre szóló utazásról egyébként nem akármilyen szuvenírrel tért haza.

„Semmi extra dolgot nem vettünk, csak egy Porschét!” – mesélte.

„Azért nehogy bárki azt gondolja, csak mert Porsche a neve, milliókat ér, sőt, ez egy igazi ócskavas, de számunkra felbecsülhetetlen értéke van. Ez az autó volt a 2020-as Budapest–Bamako-rali szimbóluma, a főszervező, Szabó András autója. Ez a járgány már két alkalommal megjárta a sivatagi versenyt, de már nem akarta András hazahozni magával. Ekkor Ottó lecsapott rá, megvette, majd nekem ajándékozta” – lelkendezett Oszvald Marika.