Őrület, elektromos autóba ül át a 436 lóerős, benzinzabáló vadállatból James Bond

2019. március 20., 16:42

Szerző:

A The Sun értesülései szerint a következő Bond film rendezője, Cary Joji Fukanaga Aston Martin Rapide E-t szeretne látni a vásznon, ami a brit  autógyártó egyik legújabb elektromos modellje. Fukanaga ezzel példát szeretne mutatni, és nem akarja azt látni, hogy Bond egy benzines kocsival furikázva üldözi a nemzetközi bűnözőket.

A jelenlegi Bond, Daniel Craig is támogatja az ötletet, és úgy gondolja, hogy itt az idő egy zérókibocsájtású modellnek a filmben.

Elektromos Aston Martin. Ez őrület.
Fotó: Youtube

Persze egyelőre nem biztos, hogy a váltás meg is történik, többek között azért sem, mert a Rapid E maximális sebessége valahol 250 kilométer per óránál jár, és 602 lóerős, szemben a jelenlegi modellel, az Aston Martin DB10-zel, amely 320 kilométer per órára is fel tud gyorsulni – írja a 24.hu.

James Bond egyébként nem csak Aston Martinokat hajtott hosszú és regényes karrierje során. Száguldott már egyebek mellett Ford Mustanggal (Sean Connery), Lotus Esprittel (Roger Moore)valamint Z3-as BMW-kabrióval is (Pierc Brosnan).  

Tegnap 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.