Kitört a pánik, oroszlánok miatt szakadt félbe a cirkusz szegedi előadása

2019. augusztus 17., 19:12

Szerző:

Párzási lázban égő oroszlánok miatt ért véget idő előtt a Eötvös Cirkusz szegedi előadása. A nagyragadozók szereplés közben, a színpadon estek egymásnak úgy, hogy tigrisek is álltak mellettük. Egyikük belegabalyodott egy hálóba, a nézőtéren kitört a pánik, a közönséget pedig ezután elővigyázatosságból inkább kiküldték – derül ki az RTL Klub Híradójának a riportjából.

A kereskedelmi televíziónak egy néző beszélt erről, a cirkusz igazgatója pedig elárulta, hogy egy hímoroszlán lendült egy nőstény után, és bár őt visszaterelték a porondra, a nőstény mancsa beleakadt a hálóba. Végül az idomár szabadította ki, sem állatnak, sem embernek nem esett semmi baja. 

A cirkusz szerint hasonló incidensre még nem volt példa a társulat történetében. Ma este új előadást tartanak, amelyre a pénteki nézőket is meghívták.

 

 

Tegnap 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.