Orbán Ráhel és Tiborcz István után az oroszlánszívű Kósa Lajos is kiugrott egyet shoppingolni a Bécs nevű pokolba

2018. december 17. 17:34 - szerző: 168 Óra

Olvasójától kapta a 444 az alábbi képet a bécsi bevásárlóutca, a Mariahilfer Strasse egyik drogériájából, A ma déli órákban készült fotón Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke látható, amint drágának tűnő illatszerek között válogat, mint tót a vadkörtében:

Fotó: 444/olvasó

Az olvasó szerint Kósa Lajos kedélyesnek és kisimultnak tűnt, annak ellenére is, hogy Budapest utcáin éppen az állítólagos „Soros-hálózat” anarchistái rombolnak, lopnak és gyújtogatnak, az MTVA székházában pedig agresszív ellenzéki képviselők e percben is a Soros-hálózat módszereivel terrorizálják az újságírókat.  

Alig másfél hete Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt fotózták le nem messze innen, egy még elegánsabb  bevásárlóutcán, Kärntner Strassén. Orbán Viktor lányának hátán egy 435 ezer forintos Gucci-hátizsák ékeskedett legott. 

Mindez csak azért különös, mert a Fidesz notabilitásai a választások előtt kezüket-lábukat törve, válogatott eszközökkel igyekeztek bizonygatni, hogy Bécs az erőltetett migráció miatt lassan borzalmasabb hely lesz, mint a bűn sötét városa, Gotham City, a Batmanben.