Önkormányzati lopóautó vitte el a rendőrkocsit, ezen röhög az egész város

2019. május 14., 13:15

Szerző:

Vidám perceket szerzett a napokban a nagyváradiaknak a közösségi oldalakon terjedő fénykép, amelyen az látható, hogy az önkormányzat lopóautója – amelynek az a feladata, hogy összeszedje és elszállítsa a tilosban parkoló járműveket, hogy aztán a tulajdonosok csak kiadós bírság árán válthassák ki őket – egy rendőrkocsit szállít éppen – írja a kolozsvári Főtér.

Persze mindenki rögtön arra gondolt, hogy akasztják a hóhért, tilosban parkoltak a rend őrei, és most elnyerték a méltó büntetésüket.

De aztán kiderült, hogy nem ezt történt.

Fotó: romaniaTV.net

A lopóautó ugyanis azért vitte el a rendőrkocsit, mert már rettentően öreg volt. Romániában a járőrkocsik többsége 2006-os gyártmányú Dacia Logan –, és egyre gyakrabban robbannak le.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.