Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Németh Lajost annyira idegesíti a szemét koronavírus, hogy azonnal megölné, amint meglátná

2020. május 13. 19:46 - szerző: 168 Óra

Betartja a szabályokat, Németh Lajos meteorológus önkéntes karanténba vonult. „A fiamék Nagykovácsiban befogadtak minket, így nemcsak Budapest belvárosában kell átvészelnünk a járványt. A telken van egy elszeparált nyári lak, ahol én kertészként gallyak nyesésével, fűnyírással töltöm az időt. Nem érzem magam börtönben, de már jó lenne nem arra gondolni, hogy

ez a szemét, láthatatlan ellenség közöttünk van, és nincs ellenszer.

Nem tudok ellene harcolni, padlóra tesz hamarosan – mesélte a Borsnak Németh Lajos, aki bevallása szerint mindenféle informatikai fejlődéstől idegenkedik, de ez alatt a két hónap alatt komoly fejlődésen ment keresztül. „Van ez a skype, amin megjelennek arcok” – mesélte a Borsnak Németh.

A meteorológus lányáék régóta Finnországban élnek. Ott az unokái már nagyok, 18, 14 és 12 évesek. Boldogok, hogy a nagypapa jól van.

„Ugyanazt élik meg ott, mint amit mi itt. Inkább ők izgulnak értem, ezért is kellett ilyen szigorúan betartani a karantént.

Németh Lajos idegállapotba került
Fotó: Youtube

Ezt a vírust én azonnal megölném, amint meglátnám.

Gyilkos ösztönt hozott ki belőlem. Ideges leszek, amint szóba kerül"

– mondta mérgesen Németh Lajos, hozzátéve:

„Ez a vírus családokat foszt meg életreszóló élményektől. Többszörös koronavírus-gyilkos lennék, ha látnám kit kell meggyilkolni."