Nem bánja a százezres villanyszámlát, megint kegyetlenül kivilágította a házát karácsonyra Eta néni Dabason

2018. december 5. 12:28 - szerző: 168 Óra

Két hét alatt készül el a karácsonyi díszítés a híres dabasi háznál, ahol Eta néni és családja minden évben több száz égősorral és különböző világító, zenélő dekorációval szórakoztatja az odalátogató turistákat – hívja fel a figyelmet a Bors.

A Google-térképre is felkerült Kajdácsi Józsefné Eta néni háza. Bárki, aki beírja a címet, már turistalátványosságként keresheti fel a családi házat. De még a város felett megforduló, Ferihegyen landoló gépek utasai is lehetnek olyan szerencsések, hogy advent idején látják a magasból a díszítés fényfoltját.

A 2016-os attrakció így nézett ki
Fotó: yotube

Most a hátsó kertet is feldíszítik. – Szerencsére sikerült sok állatkát szerezni idén, és a lányaim is hoztak sok új dolgot – mondta a Borsnak Eta néni.

Így kerültek most az udvarba újabb állatfigurák, jegesmackók, kisebb és nagyobb őzek és gidáik, madarak, hóemberek, télapók és szánt húzó rénszarvasok tucatjával.

Advent első vasárnapjára már teljes fényében pompázik a ház. Eta néni nem bánja a plusz száz­ezres villanyszámlát sem, átalánnyal egész évben elosztva fizetik ki a költséget.