Videón, ahogy egy nagyon dühös német rendőr kioszt a sztrádán egy magyar férfit, aki egy halálos baleset helyszínén fotózik önfeledten

2019. május 22., 11:00

Szerző:

A Bayerischer Rundfunk Facebook-oldalán jelent meg tegnap egy videó, melyen az látható, ahogy egy német rendőr több olyan sofőrt is kérdőre von, akik egy halálos baleset helyszínét fotózták.

Keményen kiosztja őket, közben felajánlja nekik, hogy odavezeti őket a beleset áldozataihoz, ha már ennyire látni akarja a halottakat. Persze nem akarják látni. Aztán kioszt egy 128 eurós bírságot is egy „szégyellje magát!" kíséretében.

A történet nekünk azért különösen tanulságos, mert bár az első kérdőre vont sofőr cseh, a második már egy magyar férfi – írja a Nyugat.hu.

Íme a felkavaró videó:

Tegnap 16:59

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.

2024. április 16., 19:12

A csodás lila virágaival pompázó orgona elbűvöl a látványával és az illatával, ám azt kevesen tudják, hogy az ehető növények közé tartozik. Mi több, kiváló immunerősítő, erős gyógyhatású növény.