Nagy Feró olyan szuper térdműtétben részesült szerdán, hogy szombaton már az asztalon ropta

2019. február 11. 10:07 - szerző: 168 Óra

Alig pár napja, hogy Nagy Feró térdét megműtötték, de már nyoma sincs annak, hogy kés alá feküdt. A zenész régóta szenvedett a térdével, ráadásul egy porcleválás is nehezítette a mindennapjait, ezért a siófoki kórházban szerdán kezelésbe vették.

Ezután üzente meg a Facebookon, hogy olyan szuper ellátást kapott, hogy ha még egyszer valaki hülyeségeket beszél a magyar egészségügyről, azt nyakon vágja, de komolyan. 

De ez még mind semmi, Nagy Feró a Ripostnak elmesélte, hogy mindössze egy napig volt szüksége a beavatkozás után a mankóra. Pénteken már úgy működött a térde, mint újkorában, a Dal élő adásában felmászott a zsűriasztal tetejére, és azzal a lendülettel táncra perdült – írja a kormánypárti revolverportál.

A DK Nagy Feró szerdai nyakleveses azt üzente vissza, hogy szívesen elvinnék a zenészt egy kórházlátogató körútra, hadd ütközzön össze ő is a magyar valósággal. Ezt viszont Bayer Zsolt nem hagyhatta válasz nélkül. „Valószínű, az verte ki a biztosítékot a DK-nál, hogy valakinek jó véleménye is lehet a honi egészségügy állapotáról" – írta a publicista a Magyar Nemzetben.