Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Nagy Ervin összevissza rugdosott egy férfit a Petőfi Sándor utcában

2019. március 14. 11:18 - szerző: 168 Óra

Nagy Ervin nem büszke arra, amit tett, de szükségesnek érezte, hogy megállítsa azt a férfit, akivel a Katona József Színház előtt verekedett össze. Azon húzta fel magát, hogy a férfi fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét.

– Felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam – mesélte a színész a Kriz­Show-ban – írja a Bors.

Fotó: Youtube

– Odamentem hozzá, beszéltem vele egy kicsit, mondtam neki ezt-azt, aztán el akartam lépni, és torkon vágott. Ezt pedig már nem hagytam. Ha kapok egyet, akkor nem kell kétszer mondani. Nem bírom az igazságtalanságot. Ez a szituáció pedig az volt, mert volt benne egy gyerek – mondta a színész, akit arra neveltek: ha fe­nékbe rúgják egy kocsmában, adja vissza.

– Mindig védem az igazságot, ha kell, verekszem érte az utcán. Már nincs mitől félnem, nem nyelek. A gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy ne lavírozzanak az életben, hanem álljanak ki magukért – nyilatkozta Nagy Ervin, hozzátéve, kellene egyfajta józanság, mértéktartás, ez benne nem feltétlenül van meg.