Valaki nagyon aljas dolgot művelt, menekültek az emberek a Miskolc Plázából

2019. augusztus 14., 09:27

Szerző:

Köhögve kellett menekülnie az utcára hétfőn a Miskolc Plázából több vásárlónak is, miután szúró, szag kezdett el terjengeni az épületben, és néhányan megijedtek – derül ki a Bors cikkéből.

– Fullasztó volt, rajtam kívül mások is érezték a szúrós szagot, néhányan azonnal kirohantunk. Köhögtünk, hörögtünk – mesélte egy olvasó a bulvárlapnak. A Bors megszólaltatta a pláza diszpécserét, aki elmondta, valóban lehetett valamilyen szagot érezni a levegőben, de ez nem vezetett pánikhoz. Szerinte valószínűleg fiatalok szórakoztak azzal, hogy gázspray-t fújtak a légkondicionálóba, de az épületet nem kellett evakuálni, nem okozott komolyabb gondot a dolog.

Nem riasztották a katasztrófavédelmet sem, amely polgári bejelentésre nyomán  is kötelező a helyszínre küldenie a szakértőit. A Borsnak Mukics Dá­niel, az Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, ilyen helyzetben mobillaborral jelennekk meg, kiderítendő, van-e a levegőben egészségre ártalmas anyag.

Tegnap 16:59

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.

2024. április 16., 19:12

A csodás lila virágaival pompázó orgona elbűvöl a látványával és az illatával, ám azt kevesen tudják, hogy az ehető növények közé tartozik. Mi több, kiváló immunerősítő, erős gyógyhatású növény.