Mentő vitt el egy 17 éves lányt a TV2 forgatásáról

2019. október 10., 10:47

Szerző:

Mentő vitte el a TV2 Fuss, család, fuss! című sportvetélkedőjének forgatásáról az egyik legfiatalabb versenyzőt, Bencsik Lilit. A 17 éves lány az egyik futam során rosszul érkezett a jobb lábára, így kiment a bokája. Hősiesen, minden erejét összeszedve néhány percig még folytatta a versenyt, majd összeroskadt, aztán pedig már képtelen volt lábra állni. 

Édesanyja is végignézte lánya sérülését, és nagyon megijedt. – Nehéz volt átélni ezeket a pillanatokat. Amikor kiderült, hogy elszállítja a mentő, azonnal mentem volna vele, de Lili nem engedte – mesélte a Blikknek.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

2024. április 23., 13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.