Megszületett az új csókrekord: majdnem két teljes nap!

Új csókrekord született: 46 óra 22 perc 9 másodpercre forrt össze egy pár ajka Thaiföldön a szerelmesek napja alkalmából rendezett csókmaratonin, amely szinte drámaian izgalmasra sikeredett.

2011. február 15., 10:17

A szabályok szerint a szájak egyetlen pillanatra sem válhatnak el egymástól, még a vécészünetekben sem. A versenyzők ihatnak ugyan csókolózás közben, de csakis szívószálon keresztül, hogy ne szakadjon meg a csók. Mindennek tetejébe nem ülhetnek le, és nem alhatnak el. A szigor ellenére a csókvilágcsúcsot már hétfő délutánra "túlcsókolták", a korábbi rekord 32 óra 7 perc és 14 másodpercnyi volt, egy német pár tartotta 2009-től e hét keddig.

A pattajai ajakviadalra - mely (helyi idő szerint) vasárnap reggel hatkor kezdődött - 14 pár nevezett be. A Guinness-rekordot még 7 párnak sikerült megdöntenie másnap délutánra, ám a 36. óra elteltével, hétfőn este már csak négy duó "állta a sarat". Az utolsó két pár kedd hajnalig csókolta egymást, míg végül az egyik feladta - írta a

hvg.hu. A győztes pár - egy bangkoki nő és férfi - 320 ezer forintos gyémántgyűrűt és 650 ezer forintnyi készpénzt kapott.