Meglepő helyen bukkant fel Juhász Péter, az Együtt egykori társelnöke

2019. április 24., 09:05

Szerző:

Facebook-oldalán tette közzé Juhász Péter, hogy ezentúl két barátjával, Sárosi Péterrel és DJ Dervissel műsort készít a Tilos Rádióban – írja a Magyar Narancs. Az Együtt egykori társelnöke felidézi, nem most hordta őket össze a szél, mindhárman a Kendermag Egyesület tagjai voltunk, majd mindhárman készítettünk már műsort.

Fotó: Facebook/Juhász Péter

Sárosi Péter sokáig a TASZ drogpolitikai koordinátoraként volt ismert, egy ideje önállósult alapítványával készíti a Drogriporter cikkeit, videóit. DJ Dervis a zenéről gondoskodik majd. A Hajnali hasadás című műsort minden páratlan hét szerdáján lehet hallani reggel 7-től 8-ig.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.