Meghívó a high end fantasztikus világába

2019. október 10., 15:32

Szerző:

Ezzel a sokat ígérő címmel harangozzuk be a sorrendben 20. Hifi Show kiállítást, amely ezúttal is a Hilton Budapest City Hotelben kerül megrendezésre.

A címben azért használtuk ezt a vonzó kifejezést, mert a kiállítás idén immár húsz év óta minden évben megrendezésre kerül és mindig a legmagasabb szintű, fantasztikus hangzást produkáló berendezések bemutatásának adott otthont, melyek, izgalmas zenei élményt nyújtottak a hifi iránt érdeklődő látogatóknak és ez idén sem lesz másként.

Kiállító partnereink hasonlóan a korábbi évekhez most is mindent elkövetnek, hogy a legújabb és leginnovatívabb hifi és high-end berendezéseket mutassák be a közönségnek, így a bemutatókon mindenki saját maga tudja kiválasztani, a számára legjobb hangzást, a legjobb erősítőt, lejátszót, hangfalakat, vagy fejhallgatókat.

Az idei HIFI SHOW egyik szenzációja a világ legjobbjai, vagyis az EISA díjas készülékek bemutatója. Látványos LG és Philips Oled /LCD TV bemutatók mellett a legjobb erősítők, hangfalak, lejátszók – várják a hifi és videotechnika iránt érdeklődőket.

A rendezők hagyományosan kedvezményes belépési lehetőséget biztosítanak a kiállítás látogatói számára. Ehhez egyszerűen regisztrálni kell a kiállítás honlapján,  ahol már most is előzetes híreket olvashatnak, és részletes áttekintést nyerhetnek a kiállításon résztvevő gyártó és forgalmazó cégekről. Idén első alkalommal élő Djabe koncertek teszik majd változatossá és érdekessé a rendezvényt.

Az igazi szenzáció, mint jeleztük, hogy a kiállítás, vagyis a 20. HIFI SHOW egyszerű regisztrációval olcsóbban látogatható, ami azt jelenti, hogy  25%-os kedvezménnyel lehet hozzájutni a belépőkhöz azoknak, akik regisztrálnak a www.hifishow.hu oldalon. (x)

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.