Videón, ahogy taxival kergetnek ki egy medvét a városból

2019. október 7., 17:23

Szerző:

Medve bóklászott vasárnap este az erdélyi Fogaras egyik negyedében. A nagyvadak visszajáró vendégei a Brassó megyei városnak, akár a városközpontig is elmerészkednek. 

A Főtér beszámolója szerint hívták ugyan a csendőröket, de mire azok kiértek a helyszínre, már nyoma sem volt az állatnak. Egy lakosnak viszont sikerült megörökítenie egy szokatlan akciót. A medvét eszerint egy taxis kergette meg, de nagyon:

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.