Már olyan részeg volt, hogy nem szolgálták ki, ezért a saját ivócimboráját verte félholtra a lakiteleki krakéler

2018. november 20., 11:52

Szerző:

A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emelt egy 30 éves lakiteleki férfival szemben, aki miután ittassága miatt nem szolgálták ki a presszóban, a vele együtt italozó ismerősén vezette le a mérgét és ütni-rúgni kezdte – írja az Ügyészség.

A 30 éves férfi július 3-án este az egyik lakiteleki presszóban együtt italozott helybeli ismerősével. A vádlottat ittassága miatt a vendéglátóhely pultosa nem szolgálta ki, ezért mérgében a presszó teraszán belerúgott a mellette álló férfiismerőse oldalába, majd

ököllel legalább kétszer megütötte a védekezni próbáló sértett fejét.

A vádlott ezután még a verés miatt földre került, ájult sértettbe többször belerúgott. A bántalmazás következtében a sértett orrcsontja eltört, vérzéssel és duzzanattal járó zúzódást szenvedett el, valamint a jobb szeme körül

pápaszem hematómája lett.

 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

2024. április 23., 13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.