Már érzi a vér szagát az orrában a bunyós Fásy Ádám

2019. február 15., 09:41

Szerző:

A Fásy Mulató a hétvégi, XIII. Túrkevei Böllértalálkozón is jelen lesz.

A rendezvényt a hagyományos népi disznóvágások hangulatának felélesztése céljából indították útjára a szervezők. Fásy Ádámnak erről beugrott egy régi szép emlék. 

„Nagy családban nevelkedtem, a szüleim minden évben hizlaltak disznót. Legkisebb gyerekként mindig nagy élmény volt a korai kelés utáni hagymás sült vér, majd a friss pecsenye. Nem kellett arra más, csak só meg egy kis bors. A legfőbb fűszerezés maga a frissesség volt, hogy ott helyben, még melegen sütöttük meg.

Alig várom, hogy megkóstoljam a túrkevei disznóságokat – mesélte a Blikknek.

Fásy Ádám tavasszal a kampányfinisben Erzsébetvárosban adott fergeteges koncertet, Bajkai Istvánnal, az Orbán család dúsgazdag ügyvédjével, a Fidesz helyi képviselő-jelöltjével. Bajkai azonban a választáson még ennek dacára is képes volt megbukni.

A koncerten egy  újságíró megkérdezte Fásy Ádámtól, hogy miért támogatja Bajkai István kampányát, amire válaszul Fásy kitépte a kamerát a kezéből, hasba vágta vele, aztán odaadta a lányának, aki megpróbálta megsemmisíteni a felvételt. Ez csak részben sikerült. Az ügyben nyomozás indult.