Malaccal bővül a Schmuck-család, Andor már utána is nézett, vehet-e BKV-bérletet az állatnak

2020. augusztus 4., 13:30

Szerző:

Malaccal bővül a Schmuck-család, Andor már utána is nézett, hogy lehet-e BKV-bérletet venni az állatnak

Hamarosan az első házassági évfordulóját ünnepli az ötvenéves Schmuck Andor és csaknem három évtizeddel fiatalabb párja, aki erre az alkalomra különleges ajándékot kért férjétől. Eszter nem nyaralásra, új autóra vagy nercbundára vágyik,

hanem bővítené a családot – egy kismalaccal.

– írja a Bors.

„Megteszek mindent, hogy megkapja. Emiatt most kérvényt írtunk a lakóknak a házban, hogy engedélyezzék a kismalactartást – mesélte a lapnak Schmuck, aki azonban már ennél is tovább ment:

„BKV-val utazom mindennap, így megnéztem, van-e malacbérlet, de sajnos nem lehet malaccal utazni, hiába kisebb némelyik kutyánál, egyelőre nem jár neki bérlet" – tudatta.

 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.