Majka keményen beszólt a Fonogram szervezőinek, ők pedig neki

2019. április 8., 11:37

Szerző:

Kiborult Majka a Fonogram-díjátadó eredményén, mivel szerinte egy olyan országban él ahol „a teljesítmény totális ignorálása alap”, ha nincs melle megfelelő szimpátia  vagy oltári nagy seggnyalás.

A teljes poszt így szól:

Nem csak Majka, de a kozmixos Lányi Lala is kiborult, akit nem hívtak meg az átadóra, de Curtisnek is volt egy-két szava a szervezőkhöz. „Igazából nem lepődtem meg azon, hogy a szakmától nem kaptunk díjat, mert még az életben nem adtak nekünk” - írta. A Fonogram-díjátadót szervező MAHASZ elnöke is megszólalt. Szűts László nem tartotta elegánsnak Majka véleménynyilvánítását. Minden évben van egy-két ilyen eset, amikor valaki nem nyer és sértve érzi magát. Ez teljesen természetes az ilyen díjak esetében, de nem tartom különösebben elegánsnak az ilyen megnyilvánulásokat. A zenészek és a rádiósok között mindig is volt egy macska-egér harc, de ez nem rám tartozik. A MAHASZ a hangfelvételekkel foglalkozik, az elnökség minden évben olyan szakmai zsűrit igyekszik választani a Fonogram-díjak kiosztására, amely tagjai szakmailag elfogadhatók és megbízhatók” – mondta a Blikknek.

A viszont reakció sem váratott sokat magára, Majka sértőnek nevezte, hogy nyafogósnak hívták, és kikérte magának a „látszatjópofizást”:

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.