Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Állva tapsolt a közönség Mága Zoltánnak Bécsben, pedig a Nélküled című NER-himnusz el se hangzott

2020. január 7. 14:16 - szerző: 168 Óra

Január elsejei budapesti gálakoncertje után vasárnap hatodik alkalommal tartotta meg Bécsben az újévi koncertjét Mága Zoltán.

A népszerű hegedűművész különleges és egyedi műsorral készült a Wiener Konzerthaus közönségének, a repertoár egészen más volt, mint a budapesti (nem hangzott el például az Ismerős Arcok örökbecsű opusza, a Nélküled című himnusz sem).

Fotó: Facebook/Mága Zoltán

A hangversenyen több Kossuth-díjas, elismert előadóművész is közreműködött, de színpadra lépett a hegedűs fia, ifjabb Mága Zoltán is, aki mindössze 14 éves, mégis a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Rendkívüli Tehetségek Képzőjének másodéves hallgatója.

A koncerten a Berlinben élő fiatal, világjáró karmester, Farkas Róbert vezényletével közreműködött a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Gipsy Virtuózok, több számban pedig a Primarius Táncművészeti Kar művészei színesítették a produkciót. A művészeti vezető Zsoldos Béla Liszt-díjas zeneszerző volt.

(A Ripost nyomán)