Ma már egyetlen politikus sem bujkál a nép elől, mint a kommunisták, be is tömik a Rákosi-alagutat a Puskás Stadionban

Rákosi Mátyás és elvtársai ezen át jutottak be észrevétlenül a kormánypáholyba.

2019. május 18., 17:02

Szerző:

A Puskás Aréna a korábbi Népstadion számos értékét megtartja – a toronyépület is megmarad és múzeumként működik tovább – de, mint a Bors megtudta, a legendás Rákosi-alagút, amelyen a korábbi párt- és sportvezetés tagjai, illetve vendégeik az Istvánmezei útról autóval is megközelíthették a kormány­páholyt, nem funkcionál többé.

Az alagutat már a bontáskor berobbantották, s a még megmaradt részeit az Európa-bajnokságig be kell tömni. Arról egyelőre nincs döntés, hogy a Rákosi-páholy alatt elhelyezkedő telefonközpont – ahonnan az újságírók tudósítottak – relikviáit kiállítják-e majd a múzeumban – tette hozzá a lap.

Fürjes Balázs kormánybiztos szerint az új stadion nem többe, mint 142 milliárdba fog kerülni, mire elkészül, ez szerinte nemzetközi szinten abszolúte átlagos ár. 

Tegnap 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.