Vajna Tímea 850 millióért vett magánk villát Budán

2020. október 5., 13:53

Szerző:

Andy Vajna özvegye 850 millió forintért vásárolt egy lélegzetelállító ingatlant Buda egyik legelőkelőbb részén. A modern ingatlan egy csendes kis mellékutcában, az erdő szélén bújik meg – tudta meg a Blikk.

„Hónapokon keresztül keresgélt, mire megtalálta a megfelelőt. Fontos szempont volt neki, hogy a ház hatalmas legyen, ahol akár az egész család elfér, ugyanis vele együtt költözött ide a nagymamája és a szülei is. Ezért nem sajnált 850 milliót kifizetni érte" – árulta el a lapnak Vajna Tímea egy közeli ismerőse.

"Néhány éve épült ez a modern építészeti csoda, amely elvarázsolta Timit. Teljesen más hangulata van, mint az előző otthonuknak. Ez sokkal letisztultabb, újszerűbb, mint az előző villa, amit Andy bérelt" – tette hozzá a bennfentes.

Az özvegy vagyoni helyzetével kapcsolatban ellentmondásos hírek jelentek meg. A g7.hu júliusi cikke szerint Andy Vajna hagyatékából 11,6 milliárd forintos osztalékot kapott egy cég, amelynek Tímea is a társtulajdonosa. Mindeközben a fánkozójától búcsút kellett vennie, amely 75 milliós veszteséggel zárta az elmúlt évet. A Blikk úgy tudja, a gyémántüzletből sem sikerült jól kiszállnia, azon túlmenően, hogy az ékszerbolt lehúzta a rolót, üzlettársa még a tartozását sem fizette ki neki.

Vajna Tímea Amerikában akar élni, már be is adta a kérelmét, hogy megszerezze az állampolgárságot. Ott is keresett ingatlant, hogy letelepedhessen.

 

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.