Elárulta, mire költi a temérdek pénzt a szerencsés magyar játékos, aki 30 millió eurót nyert az Eurojackpoton

2020. január 15., 10:43

Szerző:

A tavaly november 22-i Eurojackpot-sorsoláson megszületett minden idők legnagyobb hazai lottónyereménye: egy szerencsés magyar bruttó 30 millió eurót, azaz több mint 10 milliárd forintot nyert.

A játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, amelyet a napokban meg is tett. De mit árult el magáról a legsikeresebb magyar lottózó?

Például azt, hogy  vidéken adta fel a nyertes szelvényét, amelyet önállóan, saját számok megjelölésével játszott meg. Több éve minden héten játszik az Eurojackpoton, ám korábban még nem nyert nagy összeget. Egyetlen rituáléja pedig, hogy mindig ugyanazon a napon adja fel a szelvényét. Egy lottózóból értesült arról, hogy nyert, amelyről azonnal értesítette a házastársát.

A játékos elmondása szerint utazásra, autóra, lakásra biztosan jut majd a jackpotból, de jótékonykodni és befektetni is fog, amelyhez pénzügyi befektető segítségét is igénybe veszi. Emellett úgy nyilatkozott, szűkebb családja is részesül majd az összegből.

Közölte azt is, hogy a hatalmas nyeremény ellenére sem áll le, tovább játszik majd.

 

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.