Lezuhant egy Újpest-szurkoló a MOL Vidi új stadionjának a lelátójáról

2019. április 14., 10:27

Szerző:

A MOL Vidi 2:1-re legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 28. fordulójának zárómérkőzésén, a Blikk pedig azt írja, hogy az egyik gól utáni ünneplés hevében egy szurkoló lezuhant a lelátóról át a kerítésen a lelátó a pályától elválasztó árokba. 

A baleset az újpesti Zsótér Donát egyenlítő gólja után történt, áldozata a klub egyik szurkolója. A férfit a a mentők a székesfehérvári kórházba szállították, miután az állapotát a helyszínen stabilizálták.

„Szeretnénk jobbulást kívánni szurkolónknak, aki sajnos átesett a kerítésen és a mentőknek kellett elszállítani, reméljük, hogy minél előbb rendbe jön majd!”

– jelent meg a közlemény az Újpest honlapján. A meccs vége felé a klub szurkolói „Kitartás, Zoli” feliratú molinót feszítettek ki a lelátón.

A MOL Vidi új, 14, 6 milliárd forintos stadionját novemberben adták át. Februárban írtuk meg, hogy az egynegyedéig sem tudják megtölteni nézőkkel.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.