Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Lesújtó hír: egyelőre nem vezetik be Európában a randizós Facebook-ot, pedig Valentin-napig ígérték

2020. február 13. 16:44 - szerző: 168 Óra

Elhalasztotta Dating nevű társkeresős szolgáltatásának európai premierjét a Facebook – számolt be róla a TechCrunch. A lesújtó hírre a hvg.hu figyelt fel, akik azt írják, az oldalon belül elérhető funkció adatvédelmi aggályok miatt nem élesedik, pedig

a közösségi oldal nagyon szerette volna, ha még Valentin-nap előtt aktiválni tudja azt.

A szolgáltatás a tengerentúlon már elérhető, igaz, egyelőre ott is korlátozottan. 

Az adatvédelmi aggályokat az ír adatvédelmi bizottság (DPC) fogalmazta meg a Datinggel kapcsolatban, miután a Facebook nem nyújtott be elegendő információt a szolgáltatás adatkezelést érintő dolgairól. Az uniós hatóság lehetőséget adott a pótlásra, de a Facebook végül úgy döntött, inkább tovább csiszolják a Datinget, és határozatlan időre elhalasztják annak megjelenését.

A Facebook társkeresője tavaly szeptemberben élesedett – bizonyos piacokon.

Nem egy új appról van szó, vagyis az azt kipróbáló felhasználóknak nem kell másik alkalmazást telepíteniük. A szolgáltatás viszont lehetőséget ad rá, hogy másik profilt is regisztráljanak maguknak a szinglik.