Lebuktak: Bizarr szexverseny zajlott a hadihajón!

Nyomozás indult az ausztrál honvédelmi minisztériumban, miután kiderült, hogy az egyik hadihajón pénzben fogadtak a tengerészek: ki tud több nőt ágyba vinni - írta a Blikk.

2009. július 7., 09:14

Az ausztrál Channel Seven tévécsatorna információi szerint az HMAS Success hadihajó férfi legénysége külön könyvet vezetett a bizarr fogadás részleteiről. Minden, a hajón szolgáló nő fejére „vérdíjat” tűztek. A tisztekért és a leszbikusokért több pénz járt, de jó pénzt fizettek akkor is, ha valaki egy különleges helyen, például a billiárdasztalon tette magáévá a kiszemeltet.

Sajtóértesülések szerint a történtekre akkor derült fény, amikor a hajó Szingapúrban állomásozott. Megtalálták a tengerészek naplóját is, amelyben a verseny állását listázták.

A honvédelmi minisztérium megerősítette, hogy több tengerészt hazahívtak interjúra, de nem árulták el, hogy a 220 tagú legénységből hány embert vádolnak.

14:36

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.