Lakatos Márknak Kalán néni jut az eszébe Müller Cecíliáról, akinek nem kéne nyunyókáznia

2020. október 18. 13:25 - szerző: 168 Óra - forrás: Index

Müller Cecíliáról elsőként a német kancellár, Angela Merkel öltözködési stílusa jut az ember eszébe: következetesen hasonló darabok, csak a színvilág és az anyaghasználat váltakozik leginkább rajta – mondta az Indexnek a stylist Lakatos Márk 

Úgy látja, hogy ebben a mostani krízishelyzetben a tisztifőorvos vélhetően akaratán kívül lett kiemelve a hétköznaopokból, de nincs igazi hatalma, hatalma a kormánynak van. Úgy kell tehát hatalmi pozíciót kifejeznie az öltözködésével, hogy ténylegesen nincs is neki olyanja, metakommunikációjából az jön le, hogy diszkomfortos a stílustanácsadóival, már amennyiben van ilyen szakember körülötte. Ez tehát egy kétarcú dolog, ami pontosan olyan diffúz és zavaros, mint sok esetben a tisztifőorvosi tájékoztatói. Szakmai szemmel ő egy idősödő hölgy, akinek a ruhatárát konzervatív ízléssel tervezték meg. De sok a mellélövés.

Ő egy úgynevezett Téli típus, akinek például az erős kék ls a piros blézer áll jól - jegyezte meg, hozzátéve: „ha valamiben erős a Fidesz, az az arculattervezés és a kommunikáció, de szerintem itt most az imázs gyengíti a karaktert" - jegyezte meg. 

Lakatos Márk sokakkal ellentétben nem gondolja, hogy egy tisztifőorvosnak az ország nagymamájának kellene lennie.

„Mondjon szakmailag pontos dolgokat a járvány elleni védekezésről, ne mondjon ellentmondó dolgokat, és pláne nem kell nyunyókázni! Én ezt várom el. Személy szerint egyébként Kalán néni jut eszembe róla, aki nekem nagyon kedves mesehősöm volt" - árulta el.