10 ezer dollárt ígértek Lagzi Lajcsinak egy mexikói dáridóért, de ő boldogan lemondott a summáról

2020. június 30., 11:54

Szerző:

Komoly összeget utasított vissza a na­pokban Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi: egy nyolcvanfős magyar társaság invitálta meg egy dáridózásra, ám a trombitás csak legyintett a 3,5 milliós tiszteletdíjra – írja a Bors.

A mulatós muzsika állócsillaga ekképp indokolta meglepő döntését:

„Nem a napi be­tevőre kell a pénz. Harminc­öt éve járom a világot, évente negyven-ötvenezer kilométert utazom, s közel száz helyen lépek fel. A koronavírus-járvány alatt harminc fellépé­sem maradt el, de őszintén szólva egyáltalán nem bánom:

boldogan mondtam le a milliókról azért, hogy a családommal lehessek."

– mondta.

Az elszalasztott lehetőség miatt zenészkollégái túlságosan könnyelműnek tartják Lajcsit: busi­ness­-osztályon utazott volna, ami minimum 7-800 ezer forint, plusz még két kollégája költségeit is állták volna, a lakhatásról és az ellátásról már nem is beszélve. De a zenész ellenállt: „Egy közelmúltban történt tragédia annyira elrettentett, hogy már nem kockáztatok. Egy barátom Indiában összeszedett valamilyen fertőzést, és 48 évesen meghalt. 

Nekem már nem ér ennyit a pénz"

– összegzett Lagzi Lajcsi.

2024. április 24., 14:44

A zsálya egy hosszú és izgalmas történettel bíró ősi gyógynövény. Idehaza a legtöbben fűszerként ismerik, de a Földközi-tenger térségében őshonos, strapabíró növény sokkal több egy kedvelt ételízesítőnél. Gyakran a „halhatatlanság füveként” is emlegetik.