Normál tempóban, 42 kilométer per órával hajtott a férfi, aki halálra gázolta L. L. Junior, kisfiát

2019. november 12., 07:49

Szerző:

Mindössze 42 kilométer per órás sebességgel hajtott az a kocsi, amely 2019. augusztus 321-én halálra gázolta L. L. Junior kisfiát – írja az Index a balesetről készült műszaki szakértői vélemény nyomán. A vélemény a BRFK kérésére készült el. Megállapítása szerint az énekes kisebbik fia az édesanyjával egy járdaszigettel és két lámpával elválasztott zebrán ment át, amelyen azonban sokszor nem lehet teljesen átjutni, annyira rövid időn át tart a zöld jelzés.. A lámpa  pirosan világított akkor is, amikor a gyerek a testvéréhez akart átszaladni az úttest túloldalára és az arra haladó Opel elgázolta.

A kocsiban egy 76 éves férfi ült a feleségével, a Füredi úton a Rákosi út felé hajtva. A zebra előtti kereszteződésénél pirosat kaptak, amikor pedig a lámpa zöldre váltott, a sofőr normál tempóban indult el, a gázolás pillanatában is legfeljebb 41-42 kilométer per órás sebességre gyorsult.

A kisfiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A gázolást a sofőr csak akkor kerülhette volna el, ha intenzív fékezés mellett 34-35 kilométer per órás,  sebességgel lassító fékezés mellett 31-32 kilométer per órás sebességgel hajt.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.