Négy évig várta egy útkereszteződésben elvesztett gazdáit BonBon, a hűséges kutya

2019. szeptember 18., 10:17

Szerző:

Hosszú éveken keresztül várt gazdáira egy négylábú: minden egyes nap, pontosan ugyanott várta a percet, amikor végre érte jönnek – írja a Bors.

Mindez négy évvel ezelőtt kezdődött, ekkor talált Thaiföldön, Khonken város egyik kereszteződésénél egy Saowalak nevű asszony egy éhező, rendkívül rossz állapotban lévő kutyát. Hazavitte, ápolta, etette, ám a kutya egy nap eltűnt. A nő hamarosan rálelt az ebre, méghozzá pontosan ugyanabban a kereszteződésben, ahol korábban megtalálta. Rájött, hogy nincs értelme hazavinnie: a kutya ugyanis vár valakit. Úgy döntött, ki fog járni hozzá vízzel és étellel. 

A kitartó eb története a közelmúltban vett fordulatot, amikor valaki a Facebookon megosztotta a történetét - amely végül a kutya egykori gazdájához, egy 64 éves asszonyhoz, Nang Noi Sittisarnhoz is eljutott.

Az idős nő még 2015-ben veszítette el a kutyát - BonBont -, amikor Khonkenben járt a férjével együtt, az eb egy piros lámpánál kiugorhatott a kocsiból a letekert ablakon keresztül. Hiába keresték, nem találták. De minden jó, ha a vége jó.