Visszavonult a tűzoltóságtól Brúnó százados, de nem baj, mert rettentően lusta volt

2020. június 11., 23:15

Szerző:

A salgótarjáni tűzoltóságon nevelkedett Brúnó százados. A lustaság bajnokává kikiáltott tűzoltókutya már új szolgálati helyen látja el feladatait – fedezte fal a Katasztrófavédelem bejelentésétSokszínű Vidék.

A zsemleszínű labrador 2013. május 10-én látta meg a napvilágot Egerben, a salgótarjáni laktanyába még ugyanazon év októberében érkezett az állomány nagy örömére.

Az elmúlt hét évben Brúnó folyamatosan bizonyította., mennyire szereti a társaságot és a gyerekeket. A mindennapok során a legkedvesebb tevékenységének, a napon való pihenésnek, alvásnak hódolt. Szolgálati ideje alatt nagyon sok tűzoltóval mély barátságot kötött és kivétel nélkül

mindenkivel jó viszonyt ápolt.

Nem véletlen tehát, hogy Brúnót pont egy tűzoltó vette magához.

A jeles ebtől ebben a videóban köszöntek el barátai:

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.