Évekig végzett kamu zsírbontást egy nő és élettársa Újpesten

2019. november 11., 10:43

Szerző:

Egy 40 éves nő, akinek nem volt orvosi végzettsége, 2015-től 2017 júniusáig több emberen, rendszeresen végzett zsírbontó kezeléseket, amelyre csak szakorvos lett volna jogosult - írja az ügyészség.

A nő ráadásul olyan kozmetikai termékeket fecskendezett a bőr alá, amelyeket csak külsőleg alkalmazhatott volna. A zsírbontó kezelést az interneten hirdette, és kedvezményes kuponnal lehetett fizetni nála. Két év alatt összesen 16 személyen - elsősorban nőkön - végzett kezeléseket. A fogyni vágyó vendégek 10 és 70 ezer forint között fizettek. Az ügyfeleket a nő 45 éves élettársa fogadta egy újpesti lakásban. Őt bűnsegédként vádolta az ügyészség. Mindkettőjüket kuruzslás vétségével vádolták, és végül pénzbüntetést kaptak. A nő 525 ezer forintot, a férfi 240 ezer forintot.

Az ítélet még nem jogerős, mert az ügyészség súlyosabb pénzbüntetés kiszabása, a védelem felmentés érdekében fellebbezett.

Fotó: police.hu

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.