Kövér László szerint az ellenzék szétveri a demokratikus intézményeket

A balliberálisok gonoszak, Horn Gyula idején biztonságban érezte magát, Soros minden értéket gyűlöl, ami nekünk drága, az EU-ra pedig ráfér egy kis reformáció. De a Magyar Hírlap-interjú kérdései is érdekesek.

2020. november 28., 12:17

Szerző:

 "Gyurcsányt a valaha volt legnagyobb magyarországi gonosztevők, a legkártékonyabb emberek között tarthatjuk számon, csak azért nem egy sorban Szálasival és Rákosival, mert a történelmi feltételek eddig nem voltak adottak számára egy jó kis prolidikihez, bár – miként a kétezer-hatos rendőrterror ezt megmutatta – igény lett volna rá",

mondja Kövér László házelnök a Magyar Hírlapnak adott interjújában, hozzátéve, a Fidesz még Gyurcsány Ferenccel szemben sem volt olyan tiszteletlen, mint az ellenzék a kormánnyal szemben. Amely szét akarja verni a demokratikus intézményrendszert.

 

"A magyar politikatörténet perverz fejezete, hogy akik egymás ellenében alakultak, azok most egymás tenyeréből esznek, szövetségre léptek, programjuk pedig mindössze annyi, hogy ne legyen Orbán, ne legyen Fidesz. Hová lehet ezzel eljutni?" kapja meg a kérdést a laptól Kövér.

"A hatalomért való eszelős, őrjítő vágyakozás végső soron egyszerűen félretesz minden morális gátlást a köreikben"

, áll elő a magyarázattal Kövér. Szerinte az ellenzék szétveri a demokratikus intézményrendszereket. Ő biztonságban érezte magát az MDF- vagy a Horn-kormány alatt, "nem gondoltuk, hogy miniszterelnökként Magyarország tönkretétele lenne a célja". "Gyurcsány ellenben – Dobrev Klárán és vele az Apró-klánon keresztül – azzal a magyargyűlölő kommunista hagyománnyal erősítette meg az általa vezetett baloldalt a múlthoz fűző kötelékeket, amely ezerkilencszázötvenhatot követően még több vért, még több bosszút akart." Kövér szerint a DK polgárháborús uszítást csinál. 

 

"Miből fakad a balliberális oldal hazájuk és a nemzeti konzervatív nézetek elleni gyűlölete?" kapja az újabb kérdést, mire a válasz:  Ez egy embertípus. (...) Ez a fajta, lételméleti szempontból, az emberiség egy archetípusa." A boldogtalanságba való beleőrülésük a magyargyűlöletben ölt testet,

ezek egyszerűen rossz emberek.

 

Soros Györgyről sem beszél visszafogottabban - bár először azt mondja, ő csak megszemélyesít egy jelenséget, de "Meggazdagodását emberek, sőt országok nyomorúsága révén érte el. Gyűlöl minden értéket, amely számunkra drága."

 

Magyarország és az EU kapcsolatában lutheri akciót vár: "Ha úgy tetszik, akkor az unió intézményrendszere megérett a reformációra, mert túlságosan is elszakadt a valaha hirdetett elvektől. Most már itt lenne az ideje, hogy kiszögezzük a brüsszeli parlament kapujára a magunk pontjait."

 

Az EU tétlenül nézte 2006 őszén a rendőrségi brutalitást, "Mindezek után elég volt a nyugati politikusok gyarmatosító felsőbbrendűséggel kevert sunyi képmutatásából. Elég volt a maoistákból liberálisokká és konzervatívokká maszkírozottak kioktatásaiból, a volt kelet-európai nómenklatúrából verbuválódott kleptokráciával ezen országok kárára cinikusan üzletelők gátlástalanságából, a „tolerancia” bajnokainak aberrált diktátumaiból! Ennyi volt, elég volt!", zárja Kövér László az interjúját.