Kovács Ákos úgy érezte magát Londonban, mintha Afrikában lenne, ehhez képest egy magyar nő szolgálta ki a kocsmában

2019. május 4., 12:22

Szerző:

Turnéstart Londonban címmel töltött fel egy videót Youtube csatornájára Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar zenész – vette észre a 444.

Az összeállítás 55. másodpercétől a kamera egy felüljárón sétál a Stratford Center felé, ahol nem csak fehér emberek láthatóak és hallhatóak. Ezután Ákos a következőket mondja:

„Ez olyan, mintha Kazincbarcikán lennénk, vagy Fehérgyarmaton, csak teljesen más. Európa jövőjéről lehetne elmélkedni gyerekek. Olyan, mintha Mozambikban lennénk, vagy nem tudom, Líbiában.”

Ehhez képest, amikor a dalnok beül egy pubba fish and chipset falatozni, egy magyar nő szolgálja ki.

Ketchup, majonéz? – kérdezi a pincérnő, de Ákos nem kér semmit, minden jó neki, úgy ahogy van.

Íme a videó:

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.