Körözési fotót adott ki a férfiról a rendőrség Facebook-oldalán, maga kommentelte alá, hogy „Nyugi, mindjárt megyek!”

2018. december 11., 15:10

Szerző:

Körözést adott ki a Richland-i rendőrség egy 38 éves férfi, Anthony Askers ellen, aki nem jelent meg, hogy letöltse pár hónapos börtönbüntetését. Annak rendje és módja szerint, a felhívásban, amit Facebookon is közzétettek, mellékelték Askers fotóját és kérték, hogy aki tud róla valamit, jelentkezzen a rendőrségen.

Arra valószínűleg ők maguk sem számítottak, hogy maga Askers fog kommentelni. Nyugi, fel fogom adni magam – írta a rendőrségi poszt alá. A történet itt nem ért véget, a rendőrség nevében válaszoló illető kommentbeszélgetésbe kezdett vele, felajánlva segítségüket arra az esetre, ha nem lenne módja eljutni a kapitányságra. Askers ezután közölte, 48 órát kér, hogy elintézze dolgait, hiszen a börtönben nem lesz rá módja.

Askers végül nem tartotta be ígéretét, ezért a rendőrség újra, immár személyre szólóan felhívta a figyelmét Facebookon, hogy nem tartotta be szavát. Askers a felhívás alá már egy fotót posztolt, „Megjöttem, édesem” felirattal, amin az látszik, ahogy belép a kapitányságra.