Aggódnak a rajongók, megint nagyon ijesztően viselkedett Korda György a színpadon

2019. december 18., 15:24

Szerző:

Már a nyáron aggasztó hírek érkeztek Korda György  állapotáról. Akkor a színpadon lett rosszul az énekes, de az eset után a felesége, Balázs Klári mindenkit megnyugtatott, hogy csak a nagy hőság volt a ludas.

Ám alighogy a rajongók kicsit megnyugodtak, újabb aggasztó hírek láttak napvilágot. Korda  ugyanis most már egyre gyakrabban ülve énekel a koncertjein. Először még azt válaszolták a kíváncsiskodó kérdésekre, hogy ez a koreográfia része, de a december 7-i jubileumi koncertje után ismét egyre több találgatás lát napvilágot, hogy talán mégsincs minden annyira rendben.

Korda György 
Fotó: Youtube

„Amikor csak tehetem, a művész úr valamennyi fővárosi koncertjére elmegyek, hiszen fiatal kora óta imádom – mesélte a koncert egyik nézője, Petrikné Gabika. „Így van összehasonlítási alapom is. Egy évvel ezelőtt, az Erkel Színházban adott koncertjén csak néha voltak pillanatok, ami szembesítette a rajongókat az idő múlásával. Azonban a mostani jubileumi koncertjén

egy nagyon fáradt Korda Györgyöt láttam a színpadon.

Elmondta, hogy hamarosan itt a karácsony, köszöntött minket két mondatban, elénekelt egy dalt, és ennyi volt. Leült a színpad szélén, és végig ott ült, miközben Klárika énekelt" – idézte fel a rajongó a Blikk Rúzsnak.