81 éves lett Korda György, a pénztárcák nagy szerelmese gyönyörű ajándékot kapott Klárikától

2020. január 6., 17:50

Szerző:

Korda Györgynek esze ágában sincs nyugdíjba vonulni, számos zenei terve mellett ráadásul egy új fába vágta fejszéjét: pianobárt nyitott a Korda Villában. A legendás énekes a 81. születésnapi partiján – ahol barátok és kollégák köszöntötték – fel is avatta a klubot, amely a közönség számára csak februárban nyílik meg.

Előtte ugyanis a dalnok beváltja a feleségétől, Balázs Kláritól ajándékba kapott utat, és egy hónapra Spanyolországba helyezi át a székhelyét – írja a Blikk.

Fotó: Merész Márton

„De persze ott is fog apróságokat kapni, mert ő olyan néha, mint egy kisgyerek, imádja a meglepiket"– nevetett Klárika, aki elárulta,

férje egy igazi gyűjtő, a különleges tollak, az egyedi kártyapaklik és a szép pénztárcák nagy szerelmese.

Meg persze a zenéé, hiszen Korda György a mai napig, 62 éves pályafutás után is olyan aktív, mint régen, még egy új vállalkozásba is képes belevágni ennyi idősen.

„Csak a jóisten segítsége és szeretete kell már ahhoz is, hogy 81 legyél, nem beszélve arról, hogy 81 évesen még énekelj, de én csak azt csinálom, amihez kedvem van. Tudom, hogy nem egy trendi dolog, hogy az ember 81 évesen tervezget, de én amíg lehet, csinálom" – árulta el Korda György.

Az ELLE Decoration legfrissebb lapszáma a tavasz, a hamisítatlan stílus és a ránk váró élmények tökéletes keveréke. Különleges kalandozásunk során a designújdonságokat éppúgy útba ejtjük, mint a legfelkapottabb szállodákat és legvonzóbb enteriőröket. Mert a világ inspiráló!