Kisgyermekes családapa akarta megerőszakolni az ultramaratonista futónőt

2018. október 29., 07:35

Szerző:

Teljesen összeomlott H. István, az a férfi, akit Makai Viktória hétszeres magyar bajnok futónő megverése és nemi erőszak kísérlete miatt vettek őrizetbe – írja a Bors. A bulvárlapnak a férfi egyik közeli ismerőse elmondta, hogy a 37 éves vádlott soha senkinek nem akart semmi rosszat, de korához képest visszamaradott férfinak írná be. Bár nem szokott alkoholt fogyasztani – fűzte hozzá ehhez az ügyvédje –, a támadás előtt keményen ivott. 

Fotó: Youtube

Makai Viktóriát október 12-én támadták meg edzés közben, nem messze a Budapest egyik külső kerületében fekvő otthonától. H. István a közelben élt a testvérével, az élettársával és a másfél éves kislányával. Amikor felfogta, hogy mit tett, teljesen összeomlott, a tettére ma sem tud magyarázatot adni. Akár nyolc év börtönre is ítélhetik. 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.