Kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító részeg seggeknek nevezte a vadászokat Sebestyén Balázs

2018. november 23., 08:52

Szerző:

„Fegyverben, erőszakban hívő, kisebbségi komplexusos, péniszhosszabbító emberek mennek vadászni, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, aki valóban a vadgazdálkodással foglalkozik és értő vadász. A legtöbbnek ez egy hatalomfitogtatás, hogy ők a kiváltságosok, akik puskát kapnak és mindenre lőhetnek.

Istent játszanak, közben alkoholisták”

– fakadt ki Sebestyén Balázs a Rádió 1 reggeli műsorában miután arról értesült, hogy egy vadász lőhette ki azt a fokozottan védett európai szürke farkast, amelynek tetemére a Bükkben találtak rá – írja a Blikk.

De Sebestyén még erre is rátett egy lapáttal:

„Olyan seggek, komolyan mondom! Isznak, tivornyáznak, részegek. Csoda, hogy nem történik mindennap vadászbaleset. Csoda, hogy még van vadász Magyarországon. Az összes le kellett volna lője a másikat! Vannak normális vadászok, nem azt mondom, de kevés. Sok a hülye. A nyolcéves gyerek szintjén vannak. Borzasztó! 

Az megy vadásznak, aki gyáva katonának.

Ez tökre így van. A kis tapsifüles nem lő vissza" – tajtékzott a rádiós celebritás. 

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet főmunkatársa, Földvári Attila kikérte magának Sebestyén szavait, amelyek szerinte a közösség elleni uszítás határát súrolják. „Rengeteg neves honfitársunk vadászik: művészek, sportolók, tudósok, közéleti személyiségek, akik közül sokat ő is ismer. Kit tart „alkoholistának”, „hülyének”, kit sajnálna és kit nem, ha egy vadászbalesetben életét vesztené…? – tette fel a kérdést. 

Az egyik leghíresebb vadászó közéleti személyiség
Fotó: Magyar Nemzet

A Blikk cikkében meg is szólal néhány híres vadász, természetesen ugyancsak megvédve szenvedélyét.