Anyja szerint a hároméves Ádám teljesen magától vette a fejébe, hogy találkozni akar Orbán Viktorral

2019. május 4., 13:04

Szerző:

Ádám a fejébe vette, hogy találkozni akar Magyarország miniszterelnökével. Mert szerinte,

ha valaki találkozni akar vele, az találkozhat.

– írja a Ripost.

Az édesanyja segített neki: posztolt, innen-onnan kérdezgetett, tanácsot kért a neten, aztán levelet írt mindenféle szóba jöhető helyre, hátha történik valami.

A szívós anyai kitartást végül siker koronázhatta. A sokadik próbálkozás, a ki tudja hányadik levél, üzenet végül célba talált. 

Nyami
Fotó: Facebook/Orbán viktor

A miniszterelnök csak kiszorította azt a másfél órát, amíg a srácot körbe vihette az Országház folyosóin és termein. Ahogy az anyuka írta aztán a LaMome Mami nevű netes fórumon:

„ Együtt teáztak, sütiztek, beszélgettek, ajándékokat kapott, sok-sok mindent. Azóta is a hatása alatt van az egésznek, nem aludt, nem evett egész nap, folyamatosan beszél, csak mondja, hogy mit látott és milyen jó volt. Mindent, amit szeretett volna látott, megnézhetett megfoghatott, teljesen odavan.”

Tegnap 19:12

A csodás lila virágaival pompázó orgona elbűvöl a látványával és az illatával, ám azt kevesen tudják, hogy az ehető növények közé tartozik. Mi több, kiváló immunerősítő, erős gyógyhatású növény.

Az ELLE Decoration legfrissebb lapszáma a tavasz, a hamisítatlan stílus és a ránk váró élmények tökéletes keveréke. Különleges kalandozásunk során a designújdonságokat éppúgy útba ejtjük, mint a legfelkapottabb szállodákat és legvonzóbb enteriőröket. Mert a világ inspiráló!