Kész őrület, 27 milliót fizetett egy ember egy darab szarvasgombáért

2018. november 13., 14:05

Szerző:

Egy hongkongi étteremtulajdonos 85 ezer eurót (27 millió forintot) fizetett egy extra méretű, 850 grammos különleges fehér szarvasgombáért egy olaszországi aukción.

A piemontei Albában tartott árverés 88 éve a legexkluzívabb szarvasgomba-aukció, amelynek licitálásán a fél világ ínyencei részt vesznek videokapcsolat segítségével. Az árverés jótékony célokat szolgál.

A csúcsminőségű fehér szarvasgomba kilónkénti ára 3500 euró. A kevésbé neves fekete szarvasgomba ára kilónként 500 euró – írja a Világgazdaság.

 

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.