Keményen összeverték a Madách Színház művészét, ha nem jó futó, akkor még többet kap

2018. szeptember 12. 10:47 - szerző: 168 Óra

Ketten támadtak rá a Madách Színház színészére, Sánta Lászlóra szombat este egy budapesti szórakozóhely előtt – tudta meg a Blikk.

„Megkocogtattam egy hölgy vállát, és figyelmeztettem, hogy figyeljen a táskájára, mert nyitva maradt. Ezt a – szerintem segítőkész – gesztust az említett hölgy társaságában álló úr teljesen félreértette. Nem tetszett neki, hogy megszólítottam, és még hozzá is értem a barátnőjéhez. Azt mondta, takarodjak.”

A Madách Színház művésze – akit mostanában az RTL Klub Nyerő páros című produkciójában is láthat a közönség –  azonban annyira meglepődött a reakción, hogy elismételte, ő csak segíteni akart. Szó szót követett, majd elcsattant az első pofon – mesélte a színész, majd így folytatta:

„Megkaptam az első, majd a második jobbost, aztán hirtelen megjelent még egy férfi a színen, tőle is kaptam párat, aztán kiderült, hogy nagyon gyorsan tudok futni. Lehet, hogy gyáva dolog volt, de egy 68 kilós, vézna gyerek vagyok, esélyem nem lett volna a két kétajtós szekrény ellen – vázolta fel az erőviszonyokat a színész, akinek a veréstől eleredt az orra vére, feldagadt a szája, sőt, egy monoklit is szerzett.

Sánta László gondolkodott, hogy feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen de letett róla, mert nem hiszi, hogy lenne értelme.