Kedves kezes kecske ment be egy győri szerszámboltba, megszemlélte az árut, aztán örökbe fogadták

2019. február 15., 14:06

Szerző:

Erősen elkerekedett a szemük a Fehérvári úti ÉPFU-irodaház aljában lévő szerszámbolt eladóinak és vásárlóinak, amikor csütörtök délután kettőkor besétált egy kecske az ajtón – írja a Kisalföld. A kedves kérődző körülnézett az üzletben, megszemlélte a fa- és fémipari szerszámokat, tett egy kört a pultok körül, majd a pénztárhoz fáradt. Végül Papp Oszkár, az üzlet tulajdonosa, a győri evezőssport elismert alakja vette oltalmába az árván őgyelgő patást.

„Nyakörve nem volt, de ápolt, kezes jószág. Nem tudjuk, honnan érkezett ide a városba, mindenesetre mi gondozásba vettük" – mesélte Papp Oszkár.

Kedves, kezes
Fotó: Facebook/Papp Oszkár

A kecske a szomszéd zöldségestől kapott salátaleveket, de később búza is jutott az egy évesnek saccolt, nősténynek. Végül Papp Oszkár édesapja fogadta be kertjébe a vándort. Azóta megsétáltatták. Jól érzi magát, szelíden tűri a simogatásokat, a gondoskodást. Neve még nincs, de mivel egy szerszámboltba tért be, javaslatként elhangzott, hogy a híres ezermester után hívják Mekk Eleknek.

Papp Oszkár a kedvező fejlemények ellenére kéri, hogy a gazda, akinek elvesztett a kecskéje, sürgősen jelentkezzen Győrben, Fehérvári úti ÉPFU-irodaház aljában található Holz & Metal Kft.-nél.