Karácsonyi koncertet ad Edvin Marton

2017. november 28. 14:21

A világhírű hegedűművész közvetlenül szenteste előtt dupla előadással kedveskedik a magyar rajongóknak a Budapest Kongresszusi Központban Ave Maria Symphonic Live címmel.

A klasszikus zenére épülő show a legjobb zeneszerzőket idézi meg, mint például Antonio Vivaldit, Niccolò Paganinit, Mozartot; nem utolsósorban Edvin Marton saját kompozícióit is élvezhetjük. A kétfelvonásos produkció nagy szimfonikus zenekarral és táncművészettel egészül ki. Az est különlegessége, hogy Edvin Marton egy felbecsülhetetlen értékű 1699-es Antonio Stradivari-hegedűn játszik majd.

„Szeretném megajándékozni a közönségem és rajongóim egy életre szóló élménnyel. Ötéves korom óta hegedülök, tökéletesítem a hegedűjáték művészetét, szeretném átadni a virtuozitást, az érzelmeimet és a szeretetemet” – mondta Edvin Marton.

Edvin Marton nagyszabású előadásának hangulata megidézi a karácsony meghittségét és elvezet a hegedűművész epikus világába, ahol igazi ünnepi varázslat várható.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg. Fantasztikus hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak a közönségnek.