Karácsonyi jótékonysági vásár

Az Inner Wheel Klub Budapest – a Rotary Klub tagok feleségeinek első magyarországi klubja – idén is megtartotta az immár hagyományosnak nevezhető karácsonyi jótékonysági bazárt a Kempinski Hotel Corvinus-ban.

2012. november 28., 12:05

A bazáron most is megújult kínálattal várták a vendégeket, akiknek ezúton is köszönetet mondtak a rászorulóknak nyújtott eddigi támogatásokért!

A klubtagok különleges süteményekkel, egyedi karácsonyi dísztárgyakkal, adventi koszorúkkal és számos meglepetéssel várták a vendégeket.

A rendezvény bevételéből a Vakok Batthyány László Római Katolikus Gyermekotthona, Óvoda, Általános Iskola halmozottan sérült gyermekeit, az Autizmus Alapítványt és az SOS Gyermekfalvakat támogatják.

A rendezvény fővédnöke Csűrös Karola Érdemes művész, a klub tagja volt.

A diéta egyik legnehezebb pontja, amikor a fogyni vágyó az édesség után sóvárog. Sokakban olyan erős a vágy, hogy „bűnöznek”, habzsolnak valami finomságot, majd kompenzálásként koplalnak. Azon túl, hogy ez a műkődés nem egészséges és rendkívüli módon megterheli az emésztőrendszert, még bűntudatot is kelt, ami miatt a legtöbben feladják a diétát. Vannak azonban olyan édességek, amelyek beilleszthetők a diétába. Mutatjuk!

 

2024. április 23., 13:18

Erős vérzés a menstruáció alatt? Köztes vérzés?? Ezekről elsőre azt gondolhatnád, hogy csak apróságok, amik a legtöbb nővel előfordulnak, azonban akár a méhnyakrák tünetei is lehetnek.