Kamasz gyermeke miatt retteg Damu Roland

Damu Roland most kamasz fia, Andor miatt retteg. Az első fokon 6 éves börtönbüntetésre ítélt színész könnyes szemmel, elcsukló hangon mondta, nagyfia súlyos pánikrohamot kapott, pszichiátrián kezelték. Szerencsére már jobban van, tegnap hazavihette a Nyírő Gyula kórházból, de még nem tudni, mikor épül fel teljesen - a Blikk.

2011. október 2., 10:55

– Vasból és acélból vagyok, tudom a pályám, az egzisztenciám tönkrement Palácsik Tímea rágalmai miatt, de a fiam nem olyan erős, mint én. Andor csütörtök délután lett rosszul, súlyos pánikrohamot kapott. Édesanyja – akivel 14 éve külön élünk, de jó kapcsolatban maradtunk – kórházba vitte a gyereket. Annyira rossz állapotban volt, hogy bent tartották – mondja a színész, aki megdöbbenve értesült a hírről, de azonnal a fiához sietett. Damu biztos benne, hogy a fia sem hiszi el, amit volt kedvese állít róla.

– Andor pontosan tudja, hogy milyen vagyok. Egészen biztos benne, hogy nem rugdostam és nem erőszakoltam meg Tímeát, de egyszerűen nem bírja feldolgozni, hogy ezeket a rágalmakat sokan tényként kezelik. Szerencsére a kisebbik fiam, Benji még csak általános iskolás, őt az édesanyja még képes távol tartani a körülöttem zajló események következményeitől. Furcsa, de még nekem kell nyugtatni a fiamat és a családomat, hiszen édesapám vidékről utazott Budapestre, hogy az unokája mellett lehessen a kórházban. Andor órákig sírt a vállamon, de sikerült némi erőt önteni belé, s tegnap délutánra egy kis mosolyt is kicsaltam tőle. Palácsik Tímea bele sem gondolt, hogy miközben engem akart tönkretenni, ártatlan emberekben is jóvátehetetlen kárt tesz – magyarázza a színész, aki ezúton kéri, hogy aki ártani akar neki, az legalább szeretteit kímélje meg.

– Két hét múlva talán eldől, hogy a szorongásos pánikrohamból hogyan tud felépülni szegénykém, de abban biztos vagyok, hogy a tanulmányait megnehezíti az állapota. Bár az osztálytársai nem bántják, egyszerűen nem bírja feldolgozni az apjával kapcsolatos eseményeket – mondja Rudi bácsi, aki tudja, hogy fiának van lelki támasza, hiszen kedvese, Judit erőt ad Rolandnak, hogy átvészelje ezt a nehéz időszakot.

A japánkertnek és a japán stílusban épült kertnek az a célja, hogy egyszerre gyönyörködtessen és elgondolkodtasson, békés, nyugalmat árasztó helye legyen az elmélyülésnek, meditációnak. Ugyanakkor a japánkertben fellelhetjük az érdekes formájú köveket, ritka növényfajokat is.